Toufiq Saifi

Toufiq Saifi

Admin/HR/Ekonomi – HR/Admin

Hej!

Det är jag som jobbar med rekrytering!

 Jag har en glad känsla när jag går på jobbet varje dag. Anledning till denna känsla är mina underbara kollegor och min unga VD som  alltid visar respekt mot medarbetare. 

Lite om mig själv:)

 

Jag kommer ursprungligen ifrån Afghanistan. Har 8 år erfarenhet av arbete i multikulturell arbetsmiljö inom administration, finans och program management. Jag har pluggat företagsekonomi på Herat universitet. Har också varit lärare på universitet:). 

När jag kom till Sverige började jag plugga språk och samhällskunskap på Uppsala universitetet. Vid sidan av studie har jag fått möjligheten att jobba med NRSE Sverige AB  på kvällstid. Jag har hittat NRSE en bra och underbar arbetsplats. När jag har blivit klar med mina studier after ett och ett halv år bestämde jag mig att försätta jobba med NRSE. Då har jag pratat med min bästa VD:) Aria och han gav mig denna möjlighet. Nu jobbar jag som Ekonomi/HR och jag trivs jätte bra med underbara NRSE team. Gillar ni också utveckling, fina kollegor och bekväm arbetsmiljö? Då rekommenderar jag att ansöka till någon tjänst hos NRSE idag. 

 

I’m hiring

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på NRSE Sverige AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@nrse.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor